3×365 week 17

Wat een koude week hebben we weer achter ons gelaten. Veel mooie rode luchten maar dus ook veel water. Tussen de buien door is het soms wel lekker maar voor de tijd van het jaar is het gewoon fris. De tuincentra balen ook de nachtvorst weerhoudt vele mensen ervan om zonnige plantjes te kopen. Pip heeft afgelopen week weinig buiten in het zonnetje gelegen. En ook de ritjes naar de Rijn met Bjorn waren er te weinig. Ook het buitenwerken op de tuinderij was niet erg aangenaam. Wel zijn we 2 berkenbomen kwijt en hebben we ontzettend veel licht in de drachtplantentuin gekregen! Ook de rare woeste wilg is weer mooi geknot. Zelf liep ik gisteren nog mee met de wandeling voor stichting hulphond. Ik had al een setje droge kleding in mijn auto gelegd maar deze zijn gelukkig droog en wel zo de kast weer in gegaan. 

En nu maar kijken wat deze week gaat brengen. Vanmiddag hadden we heerlijk weer in de Betuwe. En dan zien de foto’s er gelijk al weer heel anders uit.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.