3×365 week 18

Vandaag is het koninginnendag en Silje heeft geen kleedje maar een vogelvoederhuisje. Ze heeft een gedroogde zonnebloem in de aanbieding maar er komt helaas geen koolmeesje op af. Bjorn heeft zijn oeranje hemd al aan maar dacht eigenlijk dat het E.K. al begonnen was. En op de Tuinderij hebben we vandaag gras gezaaid op de kale plekken en hard gewerkt in de drachtplantentuin. Het is nu al een feest in de drachtplantentuin veel fladderaars zoals de mooiste vlinders, bijen en hommels.

En morgen FEEST dan bestaat de blog van Britt&Bjorn al 265 dagen! Dus nog maar 100 dagen, times flies. En ik vind het nog steeds erg leuk om te doen.

Pip gaat nog steeds lekker dus ik mag van de week het telefoonnummer van dierenkliniek Sleeuwijk weer aanklikken om een afspraak te maken zodat we haar kraamkamer kunnen verwijderen. Heb er zelf een heel dubbel gevoel over. Want het gaat juist zooooo lekker, zal ze geen terugval krijgen? Maar lekker zelf naar buiten mag ik haar natuurlijk ook niet onthouden…..

Fijne week allemaal op naar bevrijdingsdag!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.