Alweer 77 dagen bezig

Op 15 februari 2012 ben ik vol enthousiastme begonnen met mijn 365 dagen project.

Ik heb een heel erg turbulent jaar achter de rug, met helaas meer downs dan ups. Zodoende besloot ik om dat mijn 365-dagen project eentje moest worden waarvan je vrolijk word en weer positiver in het leven komt te staan.

Zo kwam ik op de lach van de dag. Iedere dag een foto van een lach. Om mijzelf maar ook de wereld om mij heen te laten zien dat iedere dag wat goeds heeft, en dat er op iedere dag wel ergens een lach te vinden is ^^

Ondertussen ben ik alweer 77 dagen bezig met mijn lach van de dag, en heb er echt lol in.
Ben erachter gekomen dat het op ” Moeilijke” dagen ook echt moeilijk is om een lach te vinden.

Iedere dag plaats ik mijn lach van de dag op mijn portofolio website: Super Kawaii en op de speciale facebookpagina www.facebook.com/lachvddag.
En niet te vergeten, word hij ook iedere dag op mijn twitter gezet : www.twitter.com/petite_Mirei 

En ook hier wil ik regelmatig mijn lachen laten zien ^^

Groetjes Minerva 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.