Mijn 366 Dagen Week 34 tot nu

Daar ben ik weer! Ik heb een paar weken een radiostilte gehad. Het was zo druk. Het bloggen is wel gewoon doorgegaan, alleen het posten lukte even niet. Waar ben ik dan mee bezig geweest? Hondenkini’s (dag 264), Snail Mail (dag 252 & 253) en veel schrijfopdrachten (dag 251).

Kijk maar op Mijn 366 Dagen. Ook ben ik heel erg fanatiek aan het opruimen geweest, dat gaat onzettend goed. Eindelijk heb ik het idee dat het me gaat lukken, ik ga mijn huis echt wel op orde krijgen. Kijk maar Clean House Clear Head voor de tussenstand! 

1336327615N028
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.