3×365 week 19

En toen schrok ik vannacht wakker! Een nachtmerrie en jawel over 1 van mijn 365 dagen projecten, die van Bjorn. Bjorn was namelijk aan het hoesten dus ik eruit hem gekalmeerd wat laten drinken en weer toegedekt. Daarna weer in slaap gedommeld en toen PANIEK! In eens dacht ik weer aan Britt en aan haar hartkwaal. En hoe bizar wat als Bjorn plotseling overlijdt en hoe moet het dan met mijn project? Klam van de zweet werd ik wakker, weer naar beneden waar Bjorn heerlijk lag te slapen pffffff loos alarm! Waar je niet druk mee kunt zijn.

Het was de week van de vrijheid. En laten we allemaal beseffen hoe belangrijk dit is en laten we een lering trekken uit de oorlogen. En dat mensen het elkaar nog steeds zuur maken heb ik deze week pijnlijk meegemaakt bij mijn lieve vriendin. Helaas heeft zij een buurman Ontevree die anderen mensen het geluk niet kan gunnen wat resulteerde in het sluiten van haar mooie landwinkel voor ze er zelf aan onder door gaat, hoe verdrietig en hoe zuur!

Verder was het een rustige week, de week vloog ook zo voorbij. In de tuinen is veel werk dus op de Tuinderij hoeven we ons niet te vervelen. En als het goed is is dit de laatste week dat Pip in haar koets of zonnetent de zon in gaat. Volgende week zit ik waarschijnlijk bij te komen van alle stress achter mijn tante Til (laptop) want om 11:30 uur volgende week haalt dokter Michel Pip haar kraamkamer weg. En hoe zal Pip op de narcose reageren……
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.