3×365 week 20

Wat een spannende start van deze week! De sterilisatie van onze Pip. Gelukkig is het allemaal goed gegaan maar het blijft moeilijk zo’n narcose. Dat wil zeggen ik vind het moeilijk om dat te zien. Ik mocht erbij zijn ook bij de ingreep zelf en ik was er weer toen ze wakker werd. Alles is goed gegaan en nu thuis gaat het ook met het uur beter. Nu maar hopen dat ze sterk genoeg is en geen terugval gaat krijgen. De narcose snoept toch weer een stukje van haar opgebouwde weerstand af.

De zon is ook weer even terug en zelfs op moederdag volop zon! Dat maakte het voor de mensen zonder moeder en de vrouwen die nooit moeder zullen worden wel een stuk aangenamer. Bjorn ging gisteren mee naar mijn moeder en hij genoot volop het leek wel Bjorndag ipv moederdag.

Ijsheiligen is geweest maar echt vrolijk wordt je nog niet van de temperaturen die komende dagen voorspelt worden. Op de Tuinderij willen we nu toch echt wel meer plantjes die we zelf hebben grootgebracht, in de volle grond gaan zetten. En over de Tuinderij gesproken we hebben een goede ladies night gehad bij de Karwei afgelopen vrijdag al was de opkomst treurig laag qua ladies.

Op naar hemelvaart en komt Feline logeren? Berry gaat vanaf woensdag fietsen voor Warchild in de franse Alpen. Dat wordt dus een drukke week voor mij!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.