3×365 week 21

De week van de Mont Ventoux Challenge voor Berry, fietsen voor Warchild! Dus voor mij hard werken zo alleen met alle dieren en onze bedrijven maar het is gelukt! Ik had goede hulp van mijn nichtje Feline en Berry heeft zijn vele kilometers volbracht.

Pip herstelde goed van haar ingreep ware het niet dat de wond toch open is gegaan dus nog niet zelf buitenspelen helaas….In de tuin een ware groei-explosie dus weer veel veldboeketten uit eigen tuin in de vazen. En Bjorn had een goede week op 1 moment na toen hij waarschijnlijk dacht dat ik ook nog wegging…

Aankomende dagen verwachten ze zomerse temperaturen en ik kan alleen maar zeggen: heerlijk! Nu maar hopen dat Pip haar wondje snel dicht groeit zoadat ze ook zelf kan genieten van al het leuks in en om huis….

Fijne week allemaal……
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.