3×365 week 22

Wat een heerlijke week hebben we achter de rug zeker qua temperaturen. Eindelijk zon en een zomers gevoel. Mijn voetzolen zijn inmiddels zwart en de tuin is 1 grote explosie van bloemen.

Maar ook een hele bijzondere week want Pip mocht vanaf donderdagmiddag zelf buitenspelen wat een feest! Wat een licht-voetig-ondernemend-type! Geen boom is te hoog en wat zijn vlinders leuk.

Bjorn had een off-day deze week en ineens is de schrik weer helemaal terug. Ineens wist ik weer waarom ik mijn 1e blog ben gestart. Zijn zusje Britt kreeg de diagnose ernstig lekkende hartkleppen en ik wilde elke dag intens van haar genieten 365 dagen lang maar helaas werden het er maar 37 na het starten van het blog. Maar Bjorn herstelde snel en geniet volop van het weer wel in een versnelling minder.

Op de foto de pioenroos uit de drachtplantentuin, zo mooi, zo zomers! Voor jou Rienke….

Fijne week allemaal! X
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.