wasknijpers #geen/52

VRIJAF

Deze week heb ik vrijaf genomen van mijn project! Niet geheel vrijwillig, maar wel bewust. Het was te druk, te vol deze week. Alleen op dinsdag lukte het me een knijper te maken, daarna kwam de klad erin.

En als klap op de vuurpijl hebben we het heerlijke pinksterweekend gekampeerd. Ik had mijn spullen dapper meegenomen, maar op de een of andere onverklaarbare wijze is het niet gelukt om te gaan frobelen. Je zou denken dat je dan de hele dag de tijd hebt…

Aan de andere kant kan ik me niet achter de omstandigheden ‘verschuilen’. Als je echt wilt, is het natuurlijk mogelijk om onder alle omstandigheden te gaan voor iets. Dat hebben de afgelopen 40 weken al vaak aangetoond. Dus het echte Willen met een hoofdletter was er ook even niet meer.

So be it.

Deze week is weer een nieuwe. Vanavond heb ik weer ‘gewoon’ een knijper gemaakt en gaat mijn project door. Volgende week krijgen jullie, naar ik hoop, weer zeven nieuwe knijpers te zien. Plus die ene van afgelopen week.

Fijne week en tot dan!




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.