3×365 week 23

Afgelopen week was het heerlijk zomers weer. Een bloemenexplosie op de Tuinderij en fantastisch tuinweer. En zo werd het zondag dus weer koud net zo koud als op 1e kerstdag. De dieren moeten ook erg wennen aan deze omslag vooral de schapendames die vrijdag hun winterjas hebben uitgedaan. Maar ook Bjorn en het poezeltrio. Niet meer de keukendeur open deze dagen, geen ligbedjes in de zon…hopelijk komt het zomerse weer snel weer terug.

Vandaag regent het al de hele dag…..gelukkig was dat 8 jaar geleden niet het geval toen zijn Berry en ik getrouwd, foto.

En aankomende week gaat het beginnen…Ik heb het al aardig te pakken de oeranjekoorts! Hup Holland Hup! Maar voor DE wedstrijd zaterdag gaat beginnen ga ik eerst met 2 vriendinnen naar mijn favoriete kwekerij, het houten huis in Zaltbommel. Een echte aanrader!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.