3×365 week 24

Het was de oeranje week, de week van hup holland hup en de oeranjepost! Menig postbezorger zal een glimlach op zijn gezicht hebben gehad….Maar wordt het na zaterdag deze week ook een oeranjeweek? Gaan we de duitsers verslaan of is het na woensdag over met de oeranjekoorts. Ik blijf positief en ga ervoor!

Net als Bjorn-Nigel de Jong en meneertje Dirk Kuyt! Pip studeert ondertussen voor acrobaat geen boom is te eng of te hoog. En Silje geniet mee van het sfeertje en ligt rustig met haar rug naar de tv.

Mijn 1e blog is de 300 berichten gepasseerd zonder smokkelen of een dag overslaan, hoe gaaf is dat! En ik heb er nog steeds lol in er gebeurt ook nog steeds van alles. Bij de Tuinderijblog is het zelfs de moeilijkheid om de foto van de dag te kiezen er is zoveel moois te zien in de tuinen. De schapendames zijn geschoren en wat dacht je van heerlijke modderbad-tafereeltjes bij de dames Knor.

Ik zeg……fijne wedstrijd woensdag en hopelijk blijven we in de race voor DE beker! Tot de volgende keek-op-de-week
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.