Al ruim 26.000 pageviews

Het is alweer een tijd geleden dat ik een item hier heb geplaatst. Ik heb echter zeker niet stil gezeten! Mijn 365 dagen project loopt lekker. Gelukkig wordt De Nieuwe Baby blog steeds vaker bezocht. Inmiddels zit ik al ruim over de 26.000 pageviews. Uiteindelijk schrijf ik over al die wetenschappelijke onderzoeken, omdat ik mensen toegang wil bieden tot goede en objectieve informatie over baby’s. Zonder lezers kan ik wel dagelijks blogs schrijven, maar dan zou ik mijn doel toch niet bereiken.

Ik verbaas me er over hoeveel dit project momenteel verweven is met mijn leven. Er gaat veel tijd in zitten. Dagelijks op zoek naar nieuwe wetenschappelijke onderzoeken, referenties opzoeken, blog schrijven. Ik ben er dagelijks gemakkelijk 1,5 tot 2 uur mee bezig. Per 1 juli zit ik op de helft, daar ben ik momenteel naar toe aan het leven. Een ijkpunt van formaat!

Ik geniet dagelijks van alle gevonden informatie. Ik verrijk mezelf (en mijn kinderen) er ook zeker mee!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.