3×365 week 25

En ik start deze week met het oeranjeverdriet. Voor Holland is het EK-voetbal voorbij, jammer! Ik blijf wel kijken hoor en nu zijn Italë en Engeland mijn favorieten. Vooral Pip vindt het voetbal kijken helemaal geweldig. Ik zit bijna nooit in de woonkamer dus nu samen gezellig op de stoel is uniek. Bjorn op de stoel ernaast, hoe gezellig.

De avonden zijn gelukkig qua voetbal betreft, te fris om lekker buiten aan de slag te gaan. Maar wat valt het weer tegen zeg evenals de kersenoogst. Een raar tuinderij-jaar dus…Wel mooi dat alles nu in mijn blog wordt vastgelegd. Naast dat het 3×365 dagen project leuk is om te doen is het ook nog eens een super handig naslagwerk!

Ik ben benieuwd wat komende week weer gaat brengen…de start was verre van grappig en vies. Ernstige rioolproblemen de mindere kant van een oud boerderijtje…
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.