wasknijpers #43/52

Sorry mensen, nog een paar oranje-stuiptrekkingen in dit weekoverzicht… Jammer, jammer, jammer we liggen eruit! Ik moet zeggen: in huize de Boer werd zondag het nieuws dapper en gelaten verwerkt door de beide heren. Ik piste de eerste helft zowat in m’n box (wat door de heren niet zo werd gewaardeerd), dus heb ik mij de rest van de wedstrijd maar teruggetrokken in de wondere wereld van de wasknijpercreaties.

HOELANG NOG?

Dat het al een paar weken niet echt soepel meer gaat met mijn project was denk ik al wel duidelijk. Ik zie echt enorm uit naar het einde. Het is dat het me al zoveel heeft opgeleverd en ik echt te eigenwijs ben om het op te geven, maar er zit toch wel een grote mate van ‘moeten’ in op het moment.  Komende week zal ik de magische 300e dag passeren, waarna het echte aftellen kan beginnen. Maar ja… ga ik in de vakantie door? Of laat ik het er dan bij en maak ik het later af? Of skip ik die paar weken gewoon en wordt het een 365-dagen-min-twee-wekenproject?


HIER EN NU..

De grote truc is natuurlijk om het per dag te blijven zien. Om weer ‘in het moment te zijn’. Te genieten van hier en nu. Enzo… Duss… Tjaa…


15 JAAR GELEDEN!

Even iets heel anders: Hoeveel weet jij nog van 15 jaar geleden? Ik kwam er vorige week achter dat daar bij mij nog maar heel weinig van over was!

Met een schoolvriend van de middelbare school heb ik na zo’n 15 jaar bijgepraat en herinneringen opgehaald. Superleuk! Eerst om te merken dat we eigenlijk maar zo weinig veranderen in de jaren en daarna te merken dat er tegelijkertijd in 15 jaar enorm veel kan gebeuren. Ik dacht dat ik nog wel aardig wat wist van mijn middelbare schooltijd, maar daar viel ik toch lelijk door de mand… Toen ik na een paar uur weer in de trein naar huis zat, had ik genoeg om over na te denken! Hoe zat dat ook al weer? Hoe heette dat meisje/die jongen ook al weer? Waar zijn toch die oude schoolfoto’s?!

Ergens in het midden van oude schoolfoto’s en de toekomst ligt het hier en nu… Ik heb de grote neiging om steeds vooruit te kijken. Klinkt best positief, maar heeft een enorm nadeel. Namelijk dat ik niet goed ben in het afsluiten van iets. Ik ben dan al weer druk met iets nieuws. Jammer, want ik laat dus zomaar iets van mezelf ergens los liggen. Wat ik vorige week met die schoolvriend deed, doe ik veel te weinig: terugkijken naar de tijden die zijn geweest, die mij gevormd hebben en ze méénemen.

Het maakt me blij en ik voel me rijker! Ik ben gelukkig meer dan alleen het hier en nu en zéker meer dan de toekomst, want wie zegt dat die toekomst ooit verleden zal worden?

1340046361N120612 Laatste gesprek  dag 292

1340047119N130612 Hup Holland hup  dag 293

1340047262N140612 Danspaar  van Aniek   dag 294

1340048061N150612 Vrolijk weerzien  dag 295

1340048132N160612 Portugal  here we come  dag 296

1340048236N170612 Oude bijbel  van Aniek  dag 297

1340048324N180612 Badmintonveld  dag 298
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.