3X365 week 26

De zomer is begonnen uuuuh ook in Nederland? Zoals jullie op de foto zien lijkt het er nog niet erg op. Maar we houden de moed erin. De slippers staan nog steeds paraat en de nieuwe bikini ligt al klaar. De rosé is besteld en de zonnebrand verkoop ik zelf dus volop in huis.

Bjorn is ook toe aan lekkere zomerse temperaturen en zeker op 11 augustus a.s als we ons oud en nieuw feestje gaan vieren met al onze fans. Dan is ons blog 365 dagen jong. Stoppen? nee. Doorgaan in de huidige vorm? nee. Wat dan?? Daar ben ik nog niet helemaal uit. Maar ik vind het elke dag 3 blogs schrijven inclusief foto van de dag nog steeds erg leuk. Ik mis wel iets van creativiteit naast de foto’s dus misschien een leuke mix. Ik hou jullie nog even in spanning ik heb nog even tot 11 augustus.

Pip wacht ook met smart op de zon terwijl meneertje Dirk het wel best vindt deze temperaturen. Silje zoekt het zo rond de 20 graden en droog zoals ik haar in kan schatten.

De Drachtplantentuin is al heel erg mooi nu alles zo mooi in de bloei schiet. En wat een hommels en bijen heb ik er al gespot. Echt genieten! Maar de tomatenplanten willen het wel iets droger en warmer……
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.