UPDATE T/M DAG 322

update-tm-dag-322

Het is 72 dagen geleden dat ik voor het laatst hier een blog postte. Daar is een legitieme reden voor!

Mijn tijd en aandacht ging uit naar het oprichten van mijn eigen onderneming. Het was dan ook een uitdaging om daarnaast mijn 365-dagen-project vol te houden! Dat is me eerlijk gezegd niet helemaal gelukt. In die zin, dat ik het soms wel eens een dag vergat of dat door het lange werken, de dag alweer voorbij was… Die ‘schade’ heb ik ingehaald door direct een foto te maken om zo de verzameling compleet te maken. Op mijn blog tijd voor vormgeving vind je mijn collectie.

Nu rest mij de laatste 43 dagen van dit project te volbrengen…   
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.