3×365 week 27

EK voetbal is voorbij met Spanje als kampioen. Voor mij blijven Nederland, Engeland, Italië en Zweden kampioen. Maar de grootste kampioen is Bjorn-Nigel de Jong. En het levert mij weer extra uren op. En dat komt goed uit nu de mooie zomeravonden van start zijn gegaan. Het is druk op de Tuinderij het is zomer-stek-tijd, oogsttijd en onkruid-verwijder-tijd en vooral genieten!

Donderdag was de slechtste dag van afgelopen week toen vond ik onze Pip in de berm met bloed uit haar mond, neus en oog en ze hijgde enorm en haar ogen draaiede weg…Dus vliegensvlug in de multibull naar de dichtsbijzijnde kliniek en helaas is dat niet onze lievelings-kliniek. Ze is gelukkig weer buiten levensgevaar maar de toedracht maakt mij nog steeds boos, verdrietig en teleurgesteld. Ze is tegen haar hoofd geschopt door een fietser. Wie doet zoiets? En helaas woont de dader dichterbij dan ik zou wensen…

Dus Bjorn was weer verpleger maar vandaag heeft hij een heel ander beroep. Zijn bijnaam is Bob en meer verklap ik niet, lees zijn blog maar.

En verder loopt het al aardig naar de 365 dagen van Bjorn……maar we gaan zeker niet stoppen er komt een onwijs ludiek vervolg….Kom 11 augustus maar op ons feestje dan heb je de primeur!

Fijne zomerse week allemaal.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.