3×365 week 28

Wat een opluchting, Pip is de week goed doorgekomen na de trap van een 2-voeter zonder verstand. En Pip speelde afgelopen zondag ook de hoofdrol want ik mocht een artikel over haar schrijven voor een nieuw magazine wat in oktober uit gaat komen. En wat is zo’n 365-project dan een handig naslagwerk zeg, grandioos!

Bjorn is vast aan het oefenen voor de olympische spelen zoals jullie op de foto zien, zijn onderdeel is schoonspringen. Ook Bjorn zijn blog komt als naslagwerk goed van pas, daarover later meer.

En bij de Tuinderij daar heb ik momenteel een luxe-probleem qua bloggen. Want er gebeurt zoveel, er staat zoveel in de bloei dat een foto van de dag zo moeilijk kiezen is op dit moment..Want zie ik dat ik roze kaasjeskruid heb is de demo-bank ook af en plopt er in ene een lelie uit de grond en heeft suusje weer last van haar ellendige hoef.

Wat gaat aankomende week weer brengen? Veel regen voorspellen ze dus waarschijnlijk lekker veel tuinmeubeltjes pimpen voor op het Pipterras. Voorbereidingen voor Bjorn zijn blogfeest samen met Mirjam en meneertje Dirk veel kammen wat heeft onze dikkiedik een haren zeg pffff.

Fijne week en voor wie de Tour de France volgt net zoals Berry, veel Tour-plezier!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.