wasknijpers #46/52

Ik heb even terug zitten kijken in mijn project. Deze week passeerde ik namelijk de nog-maar-50-wasknijpers-te-gaan grens.. Wat was ik trots toen ik er al 50 dagen op had zitten in mijn project! Ik zat toen een weekend in mijn eentje in een pipo-wagen. Wat een heerlijkheid, die rust en die vredigheid…

ERGERNIS

Had ik al eens iets geschreven over mijn grootste ergernis? Dat waar ik echt niet tegen kan? Ik weet dat er in de psychologie de opvatting bestaat dat datgene wat je het meest ergert iets zegt over wie/wat je zelf bent, maar dat stemmetje laat ik hier even links liggen. Dat geldt hier niet.


KRIEBEL

Ik erger me het meest aan harde geluiden. En dan met stip op één: schreeuwende kinderen. Míjn schreeuwende kinderen. Ik kan er niet tegen, voel de irritatie van tussen mijn tenen omhoog kriebelen langs mijn ruggengraat. Ik doe echt een paar pogingen om de kriebel niet mijn hoofd te laten bereiken. Ik noem de naam van de grootste druktemaker (helpt niet). Ik laat me op ooghoogte zakken en noem nogmaals de naam (helpt ook niet). Ik pak daarbij een arm vast (geen reactie) en verstevig mijn greep (gegil wordt alleen maar erger) en dan is de kriebel toch in mijn hoofd en kan ik niets anders dan toegeven aan de jeuk: STOP MET DAT GEGIL WAAAAAAAAHHH!!!  ….

Ehm.., ja, dat heeft vast de hele buurt gehoord (stemmetje, hou je mond!).

VREES VOOR DE FREES

Helaas biedt mijn werk de laatste tijd ook geen veilig heenkomen meer uit de zojuist beschreven schreeuwende werkelijkheid. Sinds vorige week is een aannemer namelijk de oneerlijke strijd met de rust aangegaan door 3 meter boven ons hoofd muren te slopen, sleuven te frezen en puin uit het raam in een liefst lege container voor ons raam te smijten! Er is werkelijk geen normaal gesprek meer te voeren. En help! ik voel ik mijn tenen jeuken! Even naar de wc (helpt niet), even thee halen (ik hoor het nog steeds), even wat kopiëren (het kriebelt in mijn nek!). Ik ben nog net op tijd op mijn kamer en: HOU OP MET DIE HERRIE WAAAAAAAaah.h.h…. oeps, de pneumatische boor zwijgt plotseling en ik hoor studenten aan de andere kant van de deur gniffelen.

Ehm, tja, dat heeft vast de hele gang gehoord…

Hoogste tijd voor een nieuw Pipoweekend, niet?

Afgelopen week stond naast de herrie in het teken van feestjes én de beugel die Yoran’s tanden in de juiste stand dwingt. Ook kreeg ik van Ingeborg een superleuke hulpknijper! Ingeborg, nogmaals bedankt!!

1341912786N030712 Met een boek op de bank  dag 313

1341912867N040712 Klimrek  dag 314

1341912919N050712 Eerste beugel in huize de Boer  dag 315

1341912983N060712 Klassefeest met chips en cola  dag 316

1341913166N070712 Goochelaar op feest  dag 317

1341913387N080712 Waaier  van Ingeborg   dag 318

1341913598N090712 Pneumatische hamerboor dag 319
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.