3×365 week 29

Water water water overal bang voor water nee ben je mal,,, oost west thuis regen en zomer betekend zware onweersbuien met enorme regenbuien……..Kortom om moedeloos van te worden dit weer van afgelopen week. En als jullie denken dat Bjorn hier in de Rijn staat…..fout! Een enorme regenplas. Deze vindt Bjorn wel erg leuk maar ook hij heeft liever zon en vooral droog weer.

Het was dus een week van tussen de buien door. De poezels zijn ook veel binnen geweest en op de tuinderij groeit alles de tuin uit maar echt werken in de tuin moet ook tussen de buien door. De enige die echt feest vieren zijn volgens mij de naaktslakken.

Maar we blijven positief (hoe moeilijk dat ook is zeker op dagen met alleen maar plensbuien) want de blogs zijn op tijd geschreven. Vaak al voor het eten omdat buiten zitten en tafelen er gewoon weg niet in zat. Binnen is het allemaal weer netjes en des te meer kunnen we zo’n dag als vandaag waarderen met maar een paar buitjes.

Ik ga de slaboontjes uit eigen tuin klaarmaken en ik hoop snel op lekkere tomaatjes dus zon doe je best!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.