3×365 week 30

Eindelijk……ZOMER. En om deze heerlijke zon te verwelkomen ben ik gisterenochtend om 5 uur opgestaan. Naar de Rijn gelopen het plekje van Britt en Bjorn om dit mooie tafereeltje vast te leggen. Wat een stilte wat een prachtige start van welke dag dan ook. Alleen wel heel erg vroeg….

En na de regen van afgelopen weken voelt de zon heerlijk. De zomer is ook volop aanwezig op de Tuinderij, oogsten, oogsten oogsten ook al de 1e pruimen, feest!

De poezels hebben ook een goede week achter de rug al zagen we bij meneertje Dirk wel dat ook zijn 4 overgebleven tandjes al aan het verkleuren gaan….dus het duurt ws niet al te lang meer en meneertje Dirk is tandloos.

Allemaal genieten van deze zomerse week, zet de lekkere drankjes maar koud en haal de zonnebrand maar uit het stof. En de olympische spelen gaan starten wat zal dat gaan brengen?
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.