Week 30/dag 206

Dag 206 – Met Chico op toernee.

Vandaag is er een nieuwe expositie in de Hypo kunstsuper geopend met als thema strand. Ik heb natuurlijk de strandtassen aangeleverd en Chico, het vliegende strandbeest! Het was weer hilarisch om met dit speciale transport door Delft te fietsen. Floor zat voorin de bakfiets om te kijken of ik nergens tegen aan zou fietsen.

dag 206 chico

De expositie is de komende maand dus te zien in Hypo Kunstsuper. Leuk!

Ik zag gisteren ergens een foto voorbijkomen van turkish cucumber haakwerk. Ik kon het niet zo snel weer terug vinden. Vandaag heb ik op het strand met die foto in m’n hoofd geprobeerd zelf zo’n komkommertje te haken. Leuk om te doen. En daar moeten er zeker meer van gehaakt worden! Fijne avond nog!


dag 206 buiten
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.