Week 30/ dag 207

Dag 207 – Zomerse recycletasjes.

Vanmorgen gelijk met de bakfiets naar de markt, zomerfruit ingeslagen en heerlijke smoothies gemaakt. Heerlijk die zomer in een glaasje!

Gisteravond nog een paar zomerse tasjes gemaakt van oude sjaaltjes. Hier had ik eerder al van die gezellige feestslingers van gemaakt. Op de een of andere manier voelt het nog leuker als je met gebruikte materialen weer iets nieuws kunt maken.

dag 207 tas

De bloem van vandaag heb ik gemaakt van rood, roze en oranje. Dat vind ik zo’n mooie combinatie. Ik heb hem bij de bloem van gisteren gehangen. Eens kijken of we die lantaarnpaal vol kunnen haken zo…. Fijne dag!

dag 207 buiten
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.