Week 30/dag 208

Dag 208 – Tasjesregen.

Toch kon ik het niet laten nog wat tasjes te fabriceren. Eentje is nog in de maak, daar moet ik nog het juiste lint bij zoeken. Mooi taakje voor vandaag. Even koekeloeren in het winkeltje, zeker geen straf! 🙂

dag 208 tas

De bloem van vandaag is een eenvoudige dubbele bloem, mooi in z’n (of haar) eenvoud. Bij het schrijven van een blogje loop ik regelmatig tegen taalprobleempjes aan. Is bloem nu bijvoorbeeld mannelijk of vrouwelijk. Even opgezocht hierbij de link naar de uitleg voor de liefhebbers. Zo dwaal ik steeds af… 😉

dag 208 buiten

Kijk dit nou eens gezellig hangen met z’n drietjes! Fijne dag!

0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.