3×365 week 31

Nog 10 dagen te gaan! En dan is de blog van Britt & Bjorn het jaar rond. Dat brengt me gelijk bij het feestje van aanstaande 11 augustus in de middag. En wel bij de troostdoosjes, het thema van Bjorn zijn feest. Mooi thema ook omdat ik deze blog gestart ben vanwege zijn inmiddels overleden zusje Britt. Bjorn en ook ons blog heeft mij veel troost gegeven.

Ik krijg regelmatig de vraag wat zijn dat nou eigenlijk die troostdoosjes? Ik zal het in mijn eigen woorden proberen uit te leggen. Het is een initiatief van 2 bevlogen mensen, Lenny en Remco. Lenny en Remco hebben ook een 365 dagen blog en geven vriendelijkheid door, Geef jij het door! En 1 van de mooie initiatieven die daar weer onder valt is het troostdoosje. Een prachtig bekleed doosje vol troost. Mooie en lieve cadeautjes vullen het doosje. Veel voor kinderen aangevraagd maar ook wel voor volwassenen en geheel gratis! Maar helaas zijn er erg veel kindjes en ook volwassenen die troost kunnen gebruiken dus mogen er veel doosjes gemaakt worden. Dus zoeken de troostdoosjes ook sponsoren!

En op het feestje van Bjorn en Mirjam en Bjorn zijn secretaresse gaan we zelf aan de slag voor de inhoud van de troostdoosjes. Dus zoeken we veel creatievelingen die het gezellig vinden om de tuinderij, de poezels en Bjorn eens live te zien, en ook samen aan de slag willen voor de troostdoosjes. Dus neem je favoriete knutselspullen mee en laat je inspireren door de andere creatievelingen en laten we Lenny en Remco deze dag veel mooie hand gemaakte spullen meegeven.

Kun je 11 augustus niet? Maar je wilt wel een bijdrage leveren, graag! Ook zijn de troostdoosjes altijd op zoek naar mooie lapjes stof en uiteraard sponsoren.

Nog zo’n mooi geef jij het door initiatief, de geef-jij-het-door-boekjes op de foto zien jullie mijn nichtje Feline met 1 van de rondreizende boekjes. Feline heeft erin geschreven waar zij heel blij van wordt!

Ik hou ervan om weg te geven en te delen jij ook?
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.