Week 31/dag 213

Dag 213 – Lang leve de plonsjes.

Vanmorgen op brute wijze gewekt door zoonlief. We hadden het rijk alleen en lagen heerlijk uit te slapen. Het was 10 uur en er moest gezwommen worden, in een zwembad. :-/ Als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het zwembaden. Gelukkig belde een vriendin dat zij naar de delftsehout ging voor een plonsje en dat vond Daniel ook wel een strak plan. Daar heerlijk gezwommen en een bloemetje gehaakt!

dag 213 buiten

Best gezellig die bloemetjes op een rij!

Fijne dag!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.