Week 31/dag 215

Dag 215 Hoelahoepen…

De laatste dagen ben ik zo in de weer met de naaimachine en locker, dat ik nauwelijks toe kom aan het haken van bloemen. Gelukkig had ik gisteren een rok gemaakt die wel wat opgefleurd kon worden met wat blommigs. Het is niet veel bijzonders maar het geeft de rok wel een gezellig tintje.

dag 215 buiten

Het was vandaag een volle dag. De hoelahoep werd bezorgd, dus gelijk buitenspelen en hoelahoepen. Pfff, dat zal ik morgen wel voelen… Het is een soort workoutachtig zwaar ding met bulten, die nogal in je zij priemen. Voor de echte doorzetters dus. :-/ Ik kreeg de tip van een vriendin om dit te gaan doen. Ik loop namelijk al een tijdje te mekkeren dat m’n onderrug zeer doet, een goede remedie schijnt te zijn om je buikspieren te trainen. Maar dat is zo gruwelijk saaaaaaaai. Naar een sportschool gaan daar word ik ook niet blij van. Maar hoelahoepen! Door buitenspelen van je rugpijn af en en passant nog een wespentaille kweken… Klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. 😉 We shall see!

215 buitenspelen

Voorlopig kan ik lekker met Floor en Daan mee buitenspelen. Bij de hoepel wordt een hilarische dvd geleverd met een workout, gegeven door een Chinese mevrouw en meneer, in het Russisch nagesynchroniseerd. Totaal onbegrijpelijk (voor mij dan), maar erg vermakelijk. Op zich al de moeite waard om daarvoor de hoepel te bestellen! 😉

Fijne avond!

0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.