3×365 week 32

Onvoorstelbaar over 3 dagen is er gewoon een jaar voorbij! En 1 van mijn 3 projecten afgerond. Mijn moeilijkste project denk ik….na 37 dagen overleed de hoofdrolspeelster, onze allerliefste Britt. Het project is doorgegaan met Bjorn in de hoofdrol. Nu ons project bijna op 365 staat heb ik een artikel geschreven over Britt en het leven met ernstig lekkende hartkleppen. Dit komt rond de kerst in het magazine Me&My dog. Een ode aan mijn springbalsemientje de hartedief van velen. Het bloggen over Bjorn krijgt een vervolg maar dan in een heel ander jasje. Aanstaande zaterdag op zijn feestje is de onthulling!

Dus ik zal hier blijven schrijven ook omdat 365 dagen Miauw en 365 dagen Tuinderij Ganzert nog volop in beweging zijn en er dus een vervolg komt van Bjorn.

Het is me erg meegevallen qua discipline. Ik heb geen dag overgeslagen en ook niet gesmokkeld. Fijn om te weten dat ik dat dus kan! Het heeft ook veel moois gebracht. Naast het prachtige naslagwerk ook vele mooie en inspirerende mensen mogen ontmoeten, leuke reacties gelezen en veel medeleven ontvangen tijdens de diepere dalen in het project.

Graag had ik een heel jaar rond over Britt willen bloggen nog zoveel meer foto’s willen maken. Aan de andere kant ben ik zo blij dat een lange levensweg haar bespaart is gebleven.

Dag lieve Britt X bedankt, jij was mijn inspirator om dit 365 dagen project aan te gaan.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.