wie tot het laatst lacht!

Het gaat door, het gaat goed en het blijft leuk. Ik begin het zelfs een beetje jammer te vinden dat de eindstreep in zicht is. De lat komt steeds hoger, want zelfs met lachen wil ik niet in herhaling vallen. Ik hoor van mensen om mij heen dat zij steeds vaker lachen zien in de dingen om hun heen. Dat is een mooi effect waar ik geen rekening mee gehouden had. De grotere bijwerking voor mijzelf is dat ik aan den lijve ondervind dat je met een stapje per dag grote dingen kan bereiken. Dat vind ik bijzonder prettig om op deze lollige manier te merken. Ik heb veel ideeën wat ik kan gaan doen met de 365 lach-per-dag foto’s die ik straks in november heb maar nog geen idee wat het worden zal! Maar leuk zal het worden, dat is het nu al, leuker dan ik gehoopt had. Nog 84 in het verschiet, mis ze niet!

antoinet365
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.