Week 53 KLAAR!!!

Het zit erop! Afgelopen maandag de laatste foto met Bobbie, die vond dat hij wel eens rust had verdiend en kroop in de hangmat om bij te komen van 53 weken fotomodel spelen 😉 Schijnt toch vermoeiend te zijn… 

53-2

En dit is dan echt de laatste bijdrage voor het project…. Ik heb hierin alle dagen van de week verwerkt, met als belangrijkste natuurlijk de vingerafdrukken! Het was tenslotte dinsdag…

En nu zit het er dus op…. en heb ik al last van ontwenningsverschijnselen, hihi! Niet meer elke avond een kaartje moeten maken en overdag denken, wat het moet gaan worden die dag. Of wanneer ik weg ben denken dat ik daar nog wel tijd voor moet maken… het is nog even omschakelen, en wie weet begin ik dus nog een keer zo’n project, de neiging is groot moet ik zeggen! Als ik het weer ga doen begin ik deze keer op 1 januari en wordt het letterlijk een jaarproject, van 1 januari tot 31 december. Ik zal dan waarschijnlijk weer kiezen voor de verschillende thema’s per dag, dat beviel me erg goed! Misschien wordt het wel een 52 weken project…. ik ben er nog niet helemaal uit! Ik houd deze site zeker in de gaten voor al de mooie andere projecten en hoop dat jullie misschien nog eens bij mij langkomen op miijn BLOG waar de creativiteit natuurlijk gewoon doorgaat! 

Groetjes en tot snel!

Klaartje
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.