Week 32/dag 223

Dag 223 – Laatste bloemetje op deze site

Vandaag een laatste bloemetje op deze site. Ik ga verder met bloggen en haken, maar post dit op een m’n eigen site. Ik heb door de vakantie een heel handig appje op mijn mobiele telefoon waardoor het bloggen zo vreselijk veel sneller gaat en zonder allerlei toestanden van het verkleinen van foto’s en dergelijke. Dat ik heb besloten voortaan alleen nog maar via de telefoon te bloggen om zo wat tijd (en ergenis) te besparen. Hopelijk zie ik jullie op blog.atelierzeven.nl. 🙂

Langs deze weg wil ik ook graag Sanne heel hartelijk bedanken en alle bloggers heel veel succes wensen met hun projecten!

Hartelijke groeten,

Marieke
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.