365 dagen later

Het is zover. Na 365 dagen heb ik mijn project afgerond!

In een jaar kan veel gebeuren. Als ik terugkijk op dit project dan vind ik het tv-optreden van Sanne en andere 365dagen-redacteurs erg leuk. Niet alleen vanwege de ervaring om in een tv-studio te zitten, maar ook om anderen te ontmoeten. Anderen die dezelfde tik hebben. Dat kan ik zo wel stellen. Iedere dag een foto maken is niet niks. Dan moet je wel een tik of liever gezegd een passie hebben. 

Gedurende mijn project heb ik mijn passie hervonden. Dat was het moment dat ik van onderwerp ben veranderd. Tot en met dag 194 heb ik iedere dag de tijd gefotografeerd en op dag 195 ben ik van thema veranderd. Terug naar mijn roots: vormgeving en grafisch ontwerpen. Het ritme van iedere dag een foto maken bracht dat teweeg.

Toen ik eenmaal die switch had gemaakt, verliepen andere processen snel. De keuze om voor als zelfstandig professional een eigen onderneming te starten was toch wel het hoogtepunt! Ondanks de vele werkzaamheden die bij het opstarten kwamen kijken, heb ik (bijna) iedere dag ter afleiding en ter inspiratie een foto kunnen maken!

Nu dit project afgerond is, ga ik op zoek naar een andere uitdaging waardoor ik geïnspireerd raak. Het zal met beelden te maken hebben, maar in welke vorm of welke manier dat weet ik nog niet. 

Dus als iemand tips heeft, dan hoor ik die graag!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.