# 2 De fiets van Jessica Fletcher

Langs het tuinpad was een uitnodigende border aangelegd. De bloemen bloeiden uitbundig. Het gazon was schraal, zoals te verwachten zo dicht aan zee. Er bloeiden Amerikaanse seringen en geraniums in de volle grond, iets wat Beatrijs nooit naar tevredenheid voor elkaar had gekregen. Sinds Beatrijs zelf geen tuin meer had, voelde ze altijd weemoed bij het zien van een mooie border. Haar balkon was weliswaar groot, maar het was toch niet hetzelfde als een tuin.
Tegen een boom stond een fiets geparkeerd, zo een die Jessica Fletcher in de serie gebruikte.
Beatrijs zei: ‘ Ik weet dat ze hier niet echt woont, maar toch zou ik niet verbaasd opkijken als Jessica Fletcher nu opendeed.’
Gertie zei: ‘Ze gaat in ieder geval niet met de fiets weg.’ En wees naar de banden die plat waren en de klimop die de fiets aan de boom had gehecht.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.