Laatste blog ‘Watermensen’

Afsluitend blog inclusief foto’s ‘Watermensen’

Op Facebook heb ik vorige week al een berichtje geplaatst over het einde van m’n project. Ook hier wil ik nog met trots melden dat m’n 365dagenproject “Watermensen” (365 keer zonsopgang vastleggen aan het IJsselmeer) afgelopen dinsdag 14 augustus 2012 is afgerond. En het had niet mooier afgesloten kunnen worden…

Toen m’n project in het nieuws was tijdens m’n expositie in Zorgcentrum Gouwzee liet RTV-Noord-Holland weten dat ze het leuker vonden om er aandacht aan te besteden als m’n project was afgerond. En ze hebben woord gehouden. Ze kwamen op dag 366 (i.vm. schrikkeljaar) samen met mij de laatste foto van de zonsopgang aan het IJsselmeer maken.
RTV-NH heeft er een ontzettend mooi item van gemaakt welke dinsdagmiddag direct is uitgezonden. Woensdag was m’n afgesloten project zelfs te zien op alle regionale zenders in Nederland. Wat een eer van m’n werk!

Hierbij het item wat gemaakt is door RTV-NH op dag 366.

Uitslapen

De afgelopen week heb ik lekker uitgeslapen. Dat ging goed. Ik werd níet dagelijks om half 6 wakker. 😉 Nog een flinke griep eroverheen, maar och.. Verplicht liggen en slapen zullen we maar zeggen.

Ontzettend leuk dat RTV-nh dit item heeft willen maken en samen met mij een mooi eind heeft gemaakt aan m’n project. Op de helft van het project dacht ik nog… kan ik er ooit wel mee stoppen? Ik voelde me al bijna als Auggie uit de film Smoke, Zie link: http://www.youtube.com/watch?v=JGV_h36uZ5E
Wat is dat toch een schitterende scene.
Maar op een gegeven moment werd het toch wel zwaar. Natuurlijk was 14 augustus niet de laatste zonsopgang die ik gefotografeerd heb, afgelopen dinsdag was ik er gewoon weer bij. Maar het was na een jaar wel ‘klaar’ om het elke dag te doen.

Bedankt!
Speciale dank gaat uiteraard wederom uit naar Sanne die mij uitgenodigd heeft voor de site www.365dagenproject.nl Dat heeft voor mij ontzettend motiverend gewerkt. En natuurlijk iedereen die elke keer de moeite heeft genomen om op m’n geplaatste foto’s te reageren. Wow, dat heeft mij ook veel motivatie gebracht. Iedereen bedankt!

Dan zal ik nu voor de laatste keer schrijven…. op naar de foto’s van de laatste 1,5 week van het jaar:

Twee foto’s van zondag 5 augustus. Apart!

05082012d copy

05082012b1 copy

Een kamer op het oosten in Londen, zonder dat ik erom gevraagd heb. 🙂

06082012d copy

7 augustus, een sfeerbeeld van de Thames.

07082012d copy

8 augustus, zonsopgang Londen. Vanuit de kamer dan he..

08082012d copy

9 augustus. The sky is on fire! De laatste loodjes..

09082012d copy

10 augustus 2012. Moment voor zonsopgang.

10082012d

10 augustus, tijdens..

10082012b1

De laatste van 10 augustus

10082012c1

Geen zon maar mysterieus op 11 augustus 2012.

11082012a copy

12 augustus 2012.

12082012d copy

13 augustus, hier hou ik zo van.

13082012d copy

En de laatste dag, dag 366, 14 augustus 2012 is te zien via http://digidenise.com/2012/08/22/zonsopgang-van-mn-laatste-projectdag-17-fotos/

Tijdens het schrijven van dit blog zit ik naar buiten te kijken. Een prachtige roze lucht met mooie wolken. Ik kan wel zeggen dat ik elke dag de zonsondergang of de lucht hier ’s avonds ga fotograferen maar dat wordt gewoon lastig. Ik ben niet elke avond voor donker thuis en voor de zonsondergang moet ik richting het westen rijden. Is ook lastig! Dus een nieuw project zal toch iets anders worden.

Meer nieuws is hierover binnenkort te lezen op www.digidenise.com

Iedereen nogmaals dank!

Denise.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.