Klaar, over en uit! :-))

Vorig jaar op 1 oktober ben ik gestart met mijn 365 dagen project: elke dag een foto maken met mijn telefoon. Retro filtertje erover en klaar is kees. ’t Klinkt simpeler dan dat het in werkelijkheid is …
Gisteren heb ik foto 366 (jaja, schrikkeljaar hè) gemaakt en in mijn fotoboek gesleept.
Nu is het nog wachten op een leuke aanbieding van Albelli 😉

dag-366-1

En dan komt de volgende vraag: Is er leven na een 365 dagen project?
Uiteraard! 😉
En ik ga eens kijken of, en zo ja wat voor nieuw project ik ga starten. Wel weet ik één ding zeker, het zal geen 365 dagen project worden. Wellicht gaat het een 52 weken project worden. Elke week iets met fotografie want dat blijft toch stiekem ‘mijn ding’.

Maar voor nu ben ik KLAAR!

Succes voor iedereen die bezig is met zijn of haar eigen project. Het komt goed … ooit … 😉
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.