3×365 week 40

Sinds ik het 1e 365 dagen blog heb afgerond heb ik hier eigenlijk niet meer geschreven,,,gek!

Maar……heb nu iets heel erg leuks te melden. Het laatste 365 dagen project wat ik ben gestart heeft iets enorm leuks opgeleverd! Een column in een nieuw tijdschrift wat vanaf december a.s. in de winkels zal liggen en wel Me and My Cat. Pip zal de hoofdrol spelen maar uiteraard komen al haar vriendjes en vriendinnetjes voorbij wandelen in de toekomstige columns.

Zondag staan we met de Tuinderij in het Sonsbeekpark op de Sonsbeekmarkt van 11:00 uur tot 18:00 uur, welkom! En de blog over Bjorn gaat gewoon door ook na 365 dagen want…….we hebben een maatje voor Bjorn gevonden genaamd Bep. En ze is heel lief. Een bejaard dametje die met spoed een ander huisje zocht, welkom!
1

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

1

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.