3×365 project 2 behaald!

Feest! Mijn 1e project in augustus afgerond en vandaag project nummer 2. Dat verdiend wel een feest-slinger uit de natuur toch?

Maar ga ik met de belevenissen van Stichting Tuinderij Ganzert stoppen?? Nee! Ik maak er een 730-dagen-project van. Dus morgen is gewoon dag 366. Toch hebben we dit jaar afgesloten met bubbels en een home made taartje, jummie.

En het 3e project over het heerlijke trio staat pas op 329 dagen en wanneer daar de teller op 365 staat volgt er gelijk een nieuw poezen-tijdschrift waarin Pip het siameesje en ik een vaste column hebben. Hoe leuk is dat? Vanaf 1 december in de winkels; de Me and My Cat!

Fijn wkend allemaal en vergeet de handschoenen, sjaals en eventueel mutsen niet tevoorschijn te halen!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.