gehaald!

365 dagen iedere dag een inspirerende tekst/quote/gedicht twitteren. Soms vervloekte ik mezelf, maar meestal was ik erg blij het project opgestart te hebben. Wat een mooie teksten ben ik tegengekomen! En als je er op let, zie en hoor je werkelijk overal iets moois: in tijdschriften, boeken, songteksten, op muren, in interviews op de radio. Wekelijks plaatste ik de quotes op mijn blog (eerst op www.alexstyling.nl/blog , later op http://alexstyling.wordpress.com/category/365-dagen-project/ ). Ik heb even rust genomen, maar de ideeen voor een nieuw project staan alweer te dringen….
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.