Gehaald!!

p283 1 08

Jaja, na 366 dagen was de cirkel rond! Wat een geweldige ervaring was het, om iedere dag op zoek te gaan naar een originele foto en een interessant onderwerp. Gedurende het jaar was het af en toe best zoeken naar inspiratie, maar geleidelijk werd dat makkelijker en kwam ik in een natuurlijke flow terecht. Mijn thema was meer Genieten, meer leven in het NU. Dat is me aardig gelukt, ik sta meer stil bij de kleine dingen. Groots en meeslepend? Way overrated! En waar ik het allerblijste mee ben? Dat ik mijn creativiteit herontdekt heb. Wat is het tof om creatief met taal bezig te zijn, dat is gewoon mijn ding. Fijn om dat terug te vinden!

Aangezien bloggen echt totaal niet verslavend is, heb ik 2 nieuwe: Mirjam Down Under. Iedere dag maak ik een snapshot van mijn onderstel en daar vertel ik wat bij. En het andere blog doe ik samen met Esther, dat is Boel in Love. Anne, mijn Franse bulldog en haar ontzettend knappe bull friend, Bjorn de Engelse bulldog schrijven elkaar iedere dag over hun belevenissen en over hun amour natuurlijk. Zo leuk om te doen!!

Voor iedereen die nog bezig is met zijn of haar project: vooral doorgaan, het is het waard! Om maar even twee cliches in een zin te gebruiken.. 😉 Echt waar, het geeft je zoveel voldoening. En vooral veel plezier gewenst!

Groetjes, Mirjam

http://boelinlove.blogspot.nl/0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.