Espiratie

Espiratie!

Een jaar lang 7 eigenschappen aan een dag van de week koppelen. Met daarbij mijn beleving van deze dag en een foto.

Een 365-dagen-project over mezelf. Ik ronde er eerder 3 af, waarvan 2 over onze dieren en 1 over onze Stichting. Dat was een vrij eenvoudige en leuke opgave. Maar dan nu een stapje dichterbij hoe gaat me dat bevallen?

Mijn dagelijkse blog is hier te vinden. Op deze site zal ik proberen wekelijks een update te geven. Te delen hoe het gaat om over mijn eigen belevingen te schrijven. Geen boekwerken maar kort en krachtig want ja dat past helemaal bij mij. Vandaag staat dag 3 al online voor ik het weet zit er alweer een week op! 

Fijne week!

Esther
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.