Dag 16 alweer

En zo zit ik alweer op dag 16 van Espiratie. Heb nog wel ontwenningsverschijnselen van mijn andere blogs. Heb nog steeds de neiging om elke dag van de poezels en de bullen foto’s te maken.

Merk dat de 7 gekozen eigenschappen bijna allemaal dagelijks langskomen. Schreef ik gisteren over balans, zondag balansdag, komt chaos direct weer om de hoek. Grappig om je daar bewust van te worden.

Van de week zei iemand, oei dat komt wel heel dichtbij zo’n blog over jezelf door iedereen te lezen. Maar zo ervaar ik het nog niet. Vooral om me per dag aan een thema te houden maakt het ook wat makkelijker.

Maar als ik dan de onéénigheid lees die via twitter ontstaan is…..dan denk ik wel eens zucht,,,,je mag toch een eigen mening hebben zonder elkaar gelijk aan te klagen. En dan doel ik op het gebeuren rondom Johannes de bultrug. Ik mag graag meerdere kanten lezen om zo een eigen meing te vormen. Om me te laten inspireren/Espireren….. En ja ook ik vind dat menselijke belangen boven die van Johannes zijn gestelt. En wat mij betreft had deze kanjer aan de zee teruggeven mogen worden, daar waar hij hoort……
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.