Rust #34/52

Door de spiegel van vorige week ben ik me weer even helemaal bewust van mijn staat van zijn en mijn invloed op het geheel, in dit geval mijn gezin.

Die invloed is zeer groot en daar baal ik (nu even heel erg) van!!!, maar het is onvermijdelijk. Dus berust ik in mijn lot en stort ik mij op mijn oefeningen, die ik van de fysio heb meegekregen, zodat ik heel gauw weer mag hardlopen. Voor mij het middel om me af te reageren, nieuwe energie op te doen en mijn hoofd geordend te krijgen. Verder zorg ik beter voor mezelf, pak mijn tijd en ruimte, doe meer dingen die ik echt wil, geef ik lekker toe aan mijn chocaladevreetbuien en pak ik mijn mindfulness-aandacht in het hier en nu-zonder te oordelen-behoefte bij kop en lurven en ga ik aan de slag. Heerlijk!!!

En ik kom tot rust en mag weer van alles van mezelf (ipv moet) Jippie! En dat zo vlak voor kerst. En met mijn rust …….. keert zo heel langzamerhand de rust ook terug in het gezin. Fijn!


Week 34: 18 tm 24 december 2012

Dag 232: met oudste kerstkaarten schrijven

Dag 233: samen fruitspiesjes maken voor het kerstdiner op school

Dag 234: deelsommen bedenken en maken met oudste, jongste doet ook mee en weet hoeveel 5-2 is

Dag 235: met jongste hoed voor elkaar maken

Dag 236: met jongste snoepdoosje maken

Dag 237: samen met oudste en vriendin en dochter naar het Ijsbeeldenfestival

Dag 238: kerstavond: samen rollade in oven doen, zuurstokjes in de kerstboom hangen en luisteren naar het kerstverhaal




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.