2x 365x ZEEUWS/52

365 de laatste…

Terugkieke met de Zeeuwse Missjes

365van365

365 Vuurwerk!

We weten nog goed dat we dit jaar startte, 366 dagen geleden. Het is als de dag van gisteren.

Op 1 januari wagen wij ons aan onze eerste Missjes, het is nog iets wat voorzichtig, niet meteen het allerbeste, wat in onze gedachten rond dwarrelt, we moeten nog een heel jaar, wat een heerlijke uitdaging!

Ons doel was vooral onze eigen creativiteit prikkelen, met daaruit voorvloeiend: een Kaartenmolen bij de Drukkery als einddoel. Ook willen wij ons project met zo veel mogelijk mensen  delen en mee laten genieten van ons avontuur. Hiervoor was Twitter een mooi medium om te gebruiken. Onze naamsbekendheid werd groter en er volgde interactief een wisselwerking van ideeën voor dagelijkse onderwerpen..

Elke dag was het anders, soms lukt de uitvoering van het onderwerp beter dan de andere dag. Maar er waren geen beperking qua uitvoering; alles mocht en was goed, voor die dag op dat moment. Met een tijdslimiet van ongeveer half uur tot onze beschikking per dag.

Het blijft voor ons nog steeds wat ongeloofwaardig, maar via o.a Twitter hebben nu een schare trouwe volgers, echte fans. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.

Ons project heeft veel mooie en nieuwe ingangen geopend.

Omroep Zeeland wilde graag een item aan ons besteden. Wat een leuke ervaring en een mooie publiciteit. Dat werkt als een soort lopende vuurtje; we rolde van de ene aanvraag in de andere. De PZC wilde ook een artikel aan ons weiden; dit werd een meer dan paginagroot stuk, SUPER!

We zijn benaderd door verschillende fairs, markten en braderieën. We hadden er twee uitgepikt om een kraam te vullen met onze ansichtkaarten, fietstassen, buttons en posters, De Rozentuin uit Kats met de [+ FAIR] en Hulst met de Dweilmarkt, deze laatste hebben we helaas door het slechte weer af moeten zeggen. In 2013 zijn we in ieder geval weer aanwezig in de Rozentuin te Kats!

Ook kregen we de vraag  van Sandra van Damme of wij onze Missjes wilde doneren aan het ‘Vessie’ T-shirt, van de verkoop ging de opbrengst naar Stichting Jayden. Zelfs de Burgemeester van Goes heeft een exemplaar gekocht!

Het VVVZeeland vond de Missjes ook top en daarbij zijn zij een mooie promotie voor onze provincie. Sinds juni 2012 staan onze Missjes dan ook op de homepage van het VVVZeeland.

In het najaar hebben wij een aantal dingen van ons verlanglijstje aan kunnen vinken: Twee kaartenmolens van de Zeeuwse Missjes. Het Paard van Troije in Goes en de Drvkkerij in Middelburg hebben ze geplaatst.

Het gaat maar door: Een geweldige fotoshoot. Een mooi artikel in de ‘Zeeland’ glossy.

Ook hebben we weer een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren voor nieuwe klanten.

Zij vonden ons via de activiteiten van de Zeeuwse Missjes.

2012 gaat over in een nieuwe fris jaar; 2013. Wij hebben leuke plannen voor het komende de jaar. De dagelijkse Missjes zijn vanaf 1 januari wekelijks te volgen op de VVVZeeland website.

Maar de Missjes gaan ook komend jaar een spannend avontuur beleven, wie weet kloppen ze wel bij u aan de deur.

Voor dit jaar willen wij jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen, het trouwe volgen, steun, leuke opdrachten, het meedenken, tips, lieve verzoekjes en berichtjes.

We willen iedereen die morgen begint aan zijn/haar 365dagenproject veel plezier toewensen!

ilse en liesbeth




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.