Dag 37

En zo staat de teller van Espiratie al op 37. Vandaag vertel ik over mijn lapjesdeken en andere creatieve projecten. Want ik ben eigenlijk nooit met 1 creatief project bezig.

Ik hou van kleuren maar het mooiste materiaal om mee te werken blijft toch hout. En vooral hout uit de natuur. Dus ik was dubbel zo blij toen ik tijdens mijn dagelijkse wandeling aan de Rijn een prachtige, aangespoelde plank vond. Echt zwerfhout, mooi verweerd. Toch maar weer eens een dagje zee inplannen vooral na een lekkere storm.

En wat blijven de 365-dagen-projecten leuk, ook het onderlinge contact. Zo is er vandaag weer wat op de post gegaan naar Marjoleine van der Waal. Zij stond in het wandelmagazine van de KNBLO. Daar ben ik lid van en zij zocht het artikel over haar 365-dagen-wandel-project. Leuk! 

Fijne week allemaal!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.