366 Dagen De Nieuwe Baby

Op 1 januari 2012 begon ik aan het grote avontuur van een 365 dagen project. Dankzij het schrikkeljaar kreeg ik er gratis een extra dag bij cadeau.
Toen ik begon wist ik totaal niet wat me te wachten stond. IEDERE dag bezig zijn met mijn project ‘De Nieuwe Baby’ was inspirerend, vrolijkmakend en interessant. Maar ook vermoeiend, vervelend en belastend. Ongelooflijk hoeveel emoties een 365 dagen project bij mij heeft opgeroepen. Het heeft me diep gelukkig gemaakt, maar ook met vlagen overvallen met het ‘waar doe ik dit allemaal voor?’ gevoel.

Gelukkig heb ik het gehele project volgehouden en mocht ik het op 31 december 2012 succesvol afsluiten. De Nieuwe Baby heeft me echter zo geraakt dat ik heb besloten om er in 2013 mee verder te gaan. Wel niet meer in de vorm van een 365 dagen project, dat is voor mij een ‘once in a lifetime’ belevenis geweest. Maar wel met een wekelijkse wetenschappelijke blog met interessante en leuke informatie over baby’s.

Iedereen die erover nadenkt om een 365 dagen project te beginnen, zou ik zeggen DOEN! Het is super intensief, maar zorgt er wel voor dat je bij iedere dag stil gaat staan en meer in het NU gaat leven.

En voor iedereen die op dit moment bezig is met zijn of haar project: heel veel succes en zet door ook in periodes waarin je er eigenlijk helemaal geen zin meer in hebt. Het hoort allemaal bij het proces van zo’n bijzonder project 🙂
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.