Mijn laatste blog

Mijn laatste blog voor 365-dagenproject. Want ja: IK HEB HET GEHAALD!!!!

Mijn 365-dagenproject waarin ik iedere dag een blog schreef over een naamgenoot, een Ellen is klaar.

En wat ben ik trots. En wat heb ik veel geleerd. Ik heb mijn rode draad gevonden, en dat wilde ik  graag. Ik werk al zo’n vijf jaar als zelfstandig ondernemer, maar ergens voelde het nooit als ‘wauw, dit is mijn pad’. En nu ik iedere dag een blog schreef en een Ellen leerde kennen, kreeg ik heel goed inzicht in wat mij boeit, wat mij doet stralen, waar mijn talenten liggen. Eigenlijk dus iedere dag een mini-workshop voor mijn persoonlijke ontwikkeling…

Toen mijn laatste blog geschreven was, heb ik al mijn hersenspinels achter elkaar gezet in 1 document, en ben alles gaan lezen. Af en toe noteerde ik iets wat me opviel. Een zin, een woord, een gevoel. Daaruit kon ik op een hele eenvoudige manier mijn rode draad filteren. Iets wat ik in mijn ondernemerschap kan toevoegen, zodat ik wel mijn pad bewandel.

Mijn rode draad is te vatten in drie woorden: schrijven, …. en verbinden. Dat worden mijn drie pijlers waarop ik dit jaar mijn bedrijf ga uitbouwen. En ik ben nog dieper gegaan, ik heb mijn levensmissie gedefinieerd. Een missie waarvan ik gelukkig word, een missie die van nature in mij zit en waaraan ik alles wat ik doe kan ophangen, zowel zakelijk als prive:

‘Mijn levensmissie is iets extra’s toe te voegen aan het leven, iets sprankelends.’ 

Het is een eenvoudige missie, maar daardoor des te effectiever. Ik voel me er heel goed bij. 

Het eerste concrete plan wat er uit mijn blogs is voortgekomen is het EllenEvent, een bijeenkomst voor al ‘mijn’ Ellens. Die vindt plaats op zondag 10 februari, en er zijn ruim 100 Ellens die zich hebben aangemeld. Het wordt een inspirerende middag met een korte presentatie van mijn ervaringen van het 365-dagenproject, workshops van een aantal Ellens en genoeg tijd om te netwerken door o.a. speeddaten en een afsluitende borrel. Het thema van het EllenEvent is ‘Verbinding’. 

Ik ben heel blij dat ik dit 365-dagenproject heb gedaan, en ik verheug me op alle samenwerkingen en plannen die hieruit gaan voortkomen. 

Hierbij de link naar mijn 365-dagenblog, met 365 inspirerende verhalen van 365 inspirerende vrouwen. 365 Ellens. 

http://ellenbarendregt.wordpress.com 

Hartelijke groet, 

Ellen
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.