Teckel, dag 365!!!

De 365ste dag van het Teckel project, een bijzondere dag. Iedere dag een foto maken en plaatsen op de 365dagenproject site is gelukt op één dag na toen hadden we geen internet. Het begon er helemaal bij te horen en nu is het alweer voorbij, zo besef je nog meer hoe kort eigenlijk één jaar is. Het is ook bijzonder om op deze dag te eindigen omdat het Valentijnsdag is maar meer nog omdat ik 27 jaar geleden moeder ben geworden! Bij deze wil ik ook iedereen bedanken voor de belangstelling van het Teckelproject dmv reacties, ‘liken’, delen, retweeten, als model samen met Lotje en op iedere andere manier. Lotje stond zelfs model voor een advertentie van het blad Woefstok. Mensen die hier op bezoek kwamen vonden het leuk om Lotje in het echt te zien. Sommige mensen zullen het wel heel vervelend hebben gevonden zo van; alweer een foto van de rot teckel?! En er zullen mensen zijn die de foto’s gaan missen 😉 Niet getreurd, ik ga binnenkort starten met een ander project waar lotje zo nu en dan ook in verschijnt. Ik ben begonnen met Lotje en in de sneeuw en zo eindig ik ook. 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.