Boodschappen doen

Vandaag is mijn eerste dag dat ik mee mocht voor mama’s 365-dagen project genaamd:” Toby op locatie”.
En het was een hele leuk dag!

Toby op locatie boodschappen doen

We zijn vanmorgen eerst boodschappen gaan doen bij de albert heijn. Mama vond het wel een beetje raar om mee meetenemen boodschappen te doen. 
Voor het eerst ging ze boodschappen doen met een winkelwagentje zodat ik lekker in het wagentje kon zitten en zo makkelijk kon helpen om de boodschappen uit te zoeken.
Iedereen keek heel raar naar me, mama vertelde dat dit komt omdat ze nog nooit een Murgel in het echt hebben gezien. Ik snap niet waarom mensen daar dan zo raar moeten kijken.
Ik voelde me echt een bezienswaardigheid, helemaal toen ik voor het ontbijt voor morgen broodjes had uitgekozen en mama mij hiermee op de foto zette.

Mama zei nog dat ik me daar niets van aan moest trekken omdat zij dat ook niet deed. Want mensen vinden nou eenmaal alles raar wat anders is dan anders.

Toby in capelle aan den ijselNadat we boodschappen hebben gehaald zijn we naar Capelle aan den IJssel gegaan en hebben mama en ik daar een heel eind gewandeld.
Mama vind het leuk om de borden van de steden te fotograveren waar ze is. En daarom zijn we opzoek gegaan naar zo’n bord zodat ik daarop kon klimmen en mama een foto kon maken ^^

We hebben bijna 2u gelopen maar niet zonder resultaat ^^.

Toen we weer thuis waren, hebben we gewacht tot papa thuis kwam en hebben we lekker gegeten en een filmpje gekeken. Het was een hele leuke eerste dag ^^

Wil je alle foto’s van vandaag zien? Kijk dan ook op www.facebook.com/tobyoplocatie ^^ En vind je het leuk om me op facebook te volgen? En als eerste te zien wat ik allemaal beleef? Dan vind ik het ook heel erg leuk als je mijn pagina wilt “like-en” 

Tot snel!!!

=x= Toby
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.