Dagje Rotterdam

Vandaag ben ik met papa en mama naar Rotterdam geweest. En dat was heel erg leuk!
Alleen papa weet nog niet zo heel erg goed wat hij ervan vind om met mij opstap te zijn omdat iedereen naar ons loopt te kijken. 
Daarom is papa vandaag voornamelijk bezig geweest met zijn 365-dagen-project. 
Papa maakt namelijk iedere dag een foto van een frons (kijk maar op www.facebook.com/frons-van-de-dag) en liep deze te zoeken in de stad…

toby in rotterdamNadat we een lekker ontbijtje hebben gegeten, zijn we met de metro naar station wilhelminaplein gegaan. Daar zijn we uitgestapt en zijn we naar de erasmusbrug gelopen. We zijn helemaal over de brug gelopen om naar de binnenstad te gaan. Op de erasmusbrug hebben we hééééle mooie foto’s gemaakt. Ook 1 dat ik op de rand van de brug zit met de skyline van rotterdam op de achtergrond. ^^
Het was wel heel erg koud op de brug, daarom heb ik aan mama gevraagd of ze een sjaal voor mij wil breien. En dat wil ze wel doen voor me.
Dus we gaan binnenkort wol kopen voor een sjaal jeeeeej!

Toen we uit gewinkeld waren zijn we lekker gaan eten bij de KFC en dat was heel erg gezellig!
En ook heel erg lekker! Ik had namelijk kippenpootjes met kippenvleugels! Nomomomomomom!
Na het eten zijn we lekker naar huis gegaan.

Toby op locatie bij de erasmusbrugHet was een hele leuke dag ^^

Wil je alle foto’s van vandaag zien? Kijk dan ook op www.facebook.com/tobyoplocatie ^^ En vind je het leuk om me op facebook te volgen? En als eerste te zien wat ik allemaal beleef? Dan vind ik het ook heel erg leuk als je mijn pagina wilt “like-en”

Tot snel!!!

=x= Toby
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.