Dagje Gouda

Vandaag ben ik met papa en mama naar Gouda geweest, en het was heel erg leuk!
We hebben lekker door de stad gewandeld en papa vond het al een stuk leuker om met mij op stap te zijn ^^

Toby op locatie in goudaWe zijn als eerste naar het stadhuis van gouda gelopen, en die is heel erg mooi! We hebben hier dan ook een paar mooie foto’s gemaakt ^^
Ook is er een hele mooie molen in Gouda waar we helemaal naar toe zijn gelopen!
Het was wel wat warmer vandaag dan gisteren, maar ik kan nog steeds niet wachten tot mama een sjaal voor mij gebreid heeft^^

Nadat we uitgewandeld waren in Gouda hebben we lekker een broodje gehaald bij de subway. Was echt een lekker broodje die we hebben zitten opsmikkelen, maar daarna zat ik ook wel heel erg vol hoor!!!

toby bij de subway in gouda’s avonds hoefde ik niet meer te eten, dus toen we thuis kwamen kon ik gelijk mijn tandjes poetsen en kon ik mijn pyama aantrekken en zo nog even gezellig een film kijken met papa en mama ^^

Wil je alle foto’s van vandaag zien? Kijk dan ook op www.facebook.com/tobyoplocatie ^^ En vind je het leuk om me op facebook te volgen? En als eerste te zien wat ik allemaal beleef? Dan vind ik het ook heel erg leuk als je mijn pagina wilt “like-en”

Tot snel!!!

=x= Toby
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.